Het goede leven!

Limburg wordt door sommige ook wel het “Piemonte, de koning van de Italiaanse keuken” van Nederland genoemd. We staan in Limburg bekend als Bourgondiërs die houden van het goede leven.

De lekkerste asperges komen uit Limburg. Want in Limburg groeit ‘de koningin van de groente’ in de warmste regio van Nederland en steekt ze haar wortels in luchtig doorlatende zandgronden. Met als gevolg; de lekkerste asperges van Nederland: de echte pure aspergesmaak en heerlijk mals!

Proef onze Limburgse asperges en je proeft de liefde voor het Limburgse leven. Niet alleen lekker maar ook veelzijdig en makkelijk om te bereiden. Het is zo klaar en bovendien kan iedereen hiervan genieten, van jong tot oud.
De eerste asperges, uit de volle grond, zijn trouwens Limburgse asperges. In Limburg is het enkele graden warmer dan elders waardoor Limburgse asperges als eerste de kop opsteken.

Doordat Limburg de bakermat en dé kennisregio op het gebied van asperges is werken wij continu aan nieuwe inzichten en technieken, waardoor asperges eerder op de markt te krijgen zijn dan de traditionele aspergemaanden april, mei en juni. Niet alleen de lekkerste asperges komt uit Limburg, maar ook de planten, nieuwe rassen en teeltmethodes maken deze regio toonaangevend in de wereld als het gaat om asperges.

Kortom: Limburg en asperges, ze horen bij elkaar.

Echte Limburgse asperges. De beste smaak, de beste kwaliteit. Daar zijn we trots op!