Asperges met canneloni

met geitenkaas en groenten

Bereidingswijze

Maak de verschillende groenten schoon, snij ze in gelijke stukjes en blancheer ze (kort koken).
Snij de geitenkaas met een warm mes in vergelijkbare blokjes.
Snij de bieslook fijn en mengt dit door wat olijfolie. Hiermee maak je je eigen bieslookolie.
Blancheer de pastavellen in water met zout en olijfolie totdat ze beetgaar zijn, koel ze af in ijswater en leg ze op een doek. Smeer nu 1 kant in met de crème fraiche. Deze zal de pasta zachter maken.
De groenten en gehakte dragon meng je voorzichtig met elkaar. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Als laatste de geitenkaas toevoegen Verdeel nu de vulling over de vellen en rol ze dicht. Leg ze daarna op een bakplaat en verdeel de Parmezaanse kaas erover. Verwarm ze in een oven van 150 graden en gratineer ze daarna nog even onder bovengrill. Bestrijk ze vervolgens met de bieslookolie



Ingredienten

 groene asperges          (bosje)
 zon gedroogde tomaten 8 partjes
 haricots verts                  100 g.
 artisjokbodems                4
 Parmezaanse kaas          4 plakjes
 acetosiroop
 kervel
 bieslook paar takjes
 dragon
 crème fraiche                  2 el.
 Pastavelletjes (voor Canneloni)