Samenwerking ZON & Teboza


Teboza en ZON fruit & vegetables bundelen de krachten om samen de Limburgse asperges te promoten. Samen vormen zij een groot gedeelte van de productie en afzet van de asperges in Limburg. Het gezamenlijk ontwikkelde merk Limburger Asperges staat garant voor de allerbeste asperges.

ZON


Thuis bij ZON!

Al ruim 100 jaar is Royal ZON een actieve speler in de internationale wereld van verse groente en fruit. Als verbindende en klantgerichte afzetorganisatie faciliteren we op slagvaardige wijze onze telers in hun ondernemerschap.

Dat doen we op een eigen en onderscheidende manier, met enthousiaste medewerkers, waardoor telers en klanten zich Thuis bij ZON voelen. Naast accountmanagement, waarbij telers direct gekoppeld zijn aan geselecteerde klanten, speelt de veilingklok een prominente rol in het verkoopbeleid.

De commerciële strategie krijgt verder vorm in het marketing- en communicatieplatform VanEigenBodem.nl.

Teboza


Teboza is een familiebedrijf dat al enkele generaties actief is op het gebied van asperges. We zijn gevestigd in Limburg te Helden. Limburg is de bakermat en dé kennisregio op het gebied van asperges. De arme zandgronden in Limburg lenen zich perfect voor de teelt en groei van de ‘koningin van de groente’.

Teboza is momenteel één van Europa’s grootste- en bekendste producent en handelaar van verse asperges en aspergeplanten. Op het meer dan 200 hectare teeltareaal vindt de teelt van de aspergerassen plaats voor zowel de nationale als de internationale markt.

Teboza heeft de gehele aspergeketen in eigen hand en vermarkt de producten direct aan de klanten. We leveren aan een grote diversiteit aan klanten.

Teboza 100% Asparagus. De beste smaak, de beste kwaliteit. Daar zijn we trots op!